De partners

Partners in Meesterschap is een initiatief van Gea van Kruistum (www.roias.nl) en Shanta Baan (www.shantabaan.nl).

Zowel Gea als Shanta zijn gespecialiseerd in het begeleiden van ambitieuze en bevlogen professionals die pro-actief sturing willen geven aan hun leven en werk. In hun werk als trainer en coach is Persoonlijk Meesterschap een centraal uitgangspunt.

IMG_5638 Gea heeft een schat aan ervaring als adviseur, trainer en coach bij diverse adviesbureaus en werkte voor tal van organisaties in zowel profit als non-profit. Sinds 10 jaar combineert ze in haar eigen bedrijf  Roias Organisatieontwikkeling haar brede ervaring in trainings- en adviesactiviteiten met diepgaande coachtrajecten van leidinggevenden en professionals. Haar specialiteit bestaat uit het ontwerpen en geven van maatwerktrainingen op het gebied van leiderschap, teamontwikkeling en persoonlijk meesterschap. Gea schoolt zichzelf voortdurend, waardoor haar werkwijze meegroeit met de nieuwste inzichten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Dit maakt dat haar klanten de inhoud van haar trainingen en haar aanpak als onderscheidend ervaren. Jaarlijks organiseert ze verschillende meesterschapstrainingen op haar eigen trainingslocatie in de Westbeemster en leidt ze retraites.

fullsizerender-kopieShanta heeft in verschillende landen gewoond en gewerkt en als adviseur/consultant en trainer internationale projecten uitgevoerd voor o.a. SNV, de VN, en de Wereldbank. In Nederland heeft ze een aantal jaren gewerkt als Business Coach voor zelfstandig ondernemers. Gaandeweg kwam ze erachter dat ze de focus wilde verleggen van landen en bedrijven naar de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Nu stimuleert ze als trainer en coach professionals om hun blokkades te overwinnen, hun unieke talenten helemaal in te zetten en trefzeker richting te geven aan hun werk en leven. Het is haar passie om mensen te begeleiden bij hun persoonlijke en professionele groei. Zodat hun volle potentieel tot bloei kan komen. De laatste jaren is ze gegrepen door de kracht van groepswerk. Samen met Gea bekwaamt ze zich verder in System Centred Training, SCT. Een vernieuwende benadering voor de ontwikkeling van menselijke systemen, zoals groepen en teams.