Contact

Heb je vragen of  wil je verkennen wat de mogelijkheden zijn? Stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier of mail naar info@partnersinmeesterschap.nl. Je kunt een van ons ook bellen. Als je een bericht achterlaat, dan bellen we je zo spoedig mogelijk terug.
Gea: 06 53717046
Shanta: 06 40439125

Locatie Jaartraining: Jisperweg 53A, 1464 NG Westbeemster, de prachtige trainingslocatie van Roias, het bedrijf van Gea

foto frontaal donkere lucht

Locatie jaartraining: Park oog in Al 1
3533 HE Utrecht. In ‘Landhuis in de Stad’, gelegen in het groene en rustige Park oog in Al.

WERKPLEK_SHANTA_001

Routebeschrijving Westbeemster

Vanuit Amsterdam A10:
Volg de westelijke ringweg A10 richting Zaandam. Neem de afslag Purmerend A7. Neem de afslag “Purmerend Noord” en “Middenbeemster” Hierna vanaf )*

Vanuit Hoorn A7:
Volg vanuit Hoorn de A7 tot aan de afslag “Purmerend-Noord Middenbeemster”Zie verder de routebeschrijving vanaf )*.
Vanuit Alkmaar:

Volg vanaf de rondweg van Alkmaar de N243 richting Hoorn. Na ongeveer 10 km. rechtsaf slaan richting “Westbeemster”. In de Westbeemster ligt het pand rechts van de weg, vóór de kerk.
Openbaar vervoer:

Helaas is er geen treinverbinding en een slechte busverbinding naar de Westbeemster. Wanneer je per trein of bus wilt reizen, zorgen wij ervoor dat een taxi jou afhaalt van station Purmerend Weidevenne. (Graag minimaal twee dagen van te voren aangeven als je hier gebruik van wilt maken).

)* Volg de borden naar de Middenbeemster. Vlak vóór het gemeentebord “Middenbeemster” het bord Westbeemster volgen. Na het kleine industriegebiedje volgt enkele honderden meters verder een kruising met stoplichten. Volg het bord “Westbeemster” en sla rechtsaf. Deze polderweg enkele kilometers afrijden. Na de gemeentegrens ligt het pand na ongeveer 900 m. aan de linkerkant van de weg, meteen na de kerk.

Rechts van het gebouw ligt een bruggetje, daarnaast een smalle toegangsweg. Vlak vóór het gebouw meteen links zijn drie parkeerplaatsen. Zijn die bezet, dan is er altijd gratis parkeergelegenheid op het plein links van de kerk; het plein bij café “de Kerkhaen”.